Interieur en Styling

 

Advies 

Wil je wat aanpassingen in je interieur en kom je er zelf niet helemaal uit dan denken we graag met je mee bij het aanschaffen van nieuwe items voor je woning. We bespreken je interieurwensen waarbij we rekening houden met kleuren en materialen.

Het kan handig zijn om foto's mee te nemen van je interieur zodat we een goede indruk hebben wat je stijl en ideeën zijn. Stalen meenemen van bijvoorbeeld je nieuwe vloer, gordijnen of keuken kan goed helpen bij het bepalen van de juiste keuze.

 

Ben je op zoek naar iemand die bij je thuis komt om je kamer of andere ruimte te stylen? Ook dat kan bij Knus Thús. We komen bij je thuis met een auto vol mooie spullen en decoratie, samen met de mooie spullen die je al hebt maken we er weer een fijn knus geheel van.

Maar ook als je een kleur voor op je wand zoekt of graag dat leuke kastje een ander kleurtje wilt geven, ben je bij ons op het goede adres. De verf van Lifestyle By Global Paint en Pure & Original die wij in onze winkel verkopen is in heel veel kleuren verkrijgbaar, waardoor er altijd een goede kleur tussen zit.
We nemen graag de tijd voor je maar soms kan het heel druk zijn.

Wil je liever een afspraak maken? Of wil je graag dat we langs komen bij jouw thuis? dan kun je beter een afspraak met ons maken.


Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen we graag contact met je op!